Asuntojen ja kiinteistöjen sujuvat sähköhuollot

Ota yhteyttä

Sähköliiga Oy on laadukkaiden sähkötöiden kokenut asiantuntija. Hoidamme asuntojen ja kiinteistöjen sähköhuollot sujuvasti ja luotettavasti. Palvelemme Kirkkonummella, Helsingissä ja Espoossa sekä lähikunnissa. Kerro meille, minkälaista palvelua tarvitset, niin teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Sähköhuollot

Sähkölaitteet ja -järjestelmät vanhenevat, jolloin niiden käyttöturvallisuus laskee ja toimintavarmuus kärsii.
Meiltä saat isot ja pienet sähköhuoltopalvelut, jotka räätälöimme asiakaskohtaisesti.

Palveluihimme kuuluu:

  • ilmanvaihtokoneen vaihto ja kytkeminen sekä siihen liittyvät sähkötyöt

  • ilmanvaihtokoneen moottorin vaihto.

Teemme myös pienimuotoisia lukko- ja sähkölukkotöitä.

Sähkökorjaukset

Pistorasioiden, termostaattien ja kytkimien vaihto tai kattorasioiden asennus tulee usein ajankohtaiseksi esimerkiksi remontin yhteydessä. Tyylikkäästi asennetut sähkökalusteet ovat kuin piste i:n päälle kodin sisustuksessa. Meidät saat myös apuun, kun tarvitset esimerkiksi sähkökalusteiden, johdotuksien tai pääkeskuksen uusimista.


Teemme sähkövikojen selvityksen ja korjaukset vankalla ammttitaidolla. Meiltä hoituu myös koko kiinteistön sähköjärjestelmään liittyvät korjaustyöt. Teemme tarkasti sähköjärjestelmän kartoituksen ja korjaamme siinä ilmenneet ongelmat ripeästi.


Kun teetät sähkökorjaukset osaavalla sähköalan ammattilaisella, voit olla varma, että turvallisuusvaatimukset on huomioitu ja työt tulevat oikein tehdyiksi.Sähkösaneeraukset

Sähkösaneerauksen palveluihimme kuuluu:

  • erilaiset sähköremontit

  • sähköjärjestelmän muutokset ja laajennukset

  • uusien sähköjärjestelmien asennukset.

Sähkösaneeraukseen kannattaa panostaa, sillä se lisää asuntosi tai kiinteistösi turvallisuutta ja parantaa sen kuntoa sekä asumismukavuutta. Samalla sen jälleenmyyntiarvo kasvaa.

Toimiva sähköjärjestelmä ei aina ole merkki sen ajantasaisuudesta ja turvallisuudesta. Esimerkiksi maadoittamattomat pistorasiat kertovat järjestelmän vanhasta iästä. Jos sulakkeet palavat usein tai pistorasiat sekä sähköpatterit ovat tummentuneet, on aika kartoittaa sähköremontin tarvetta.

Ota yhteyttä Sähköliiga Oy:hyn, kun tarvitset tekijää sähkösaneeraustöille. Palvelemme pitkällä kokemuksella ja ammattitaitomme tuomalla tietotaidolla Kirkkonummella, Helsingissä ja Espoossa sekä lähikunnissa.

Lue lisää yrityksestämme